Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Μηδενική Ρευστότητα - Μηδενικά Έσοδα - Χιλιάδες Παιδιά κινδυνεύουν.

Το Χαμόγελο του Παιδιού κινδυνεύει. Μπορούμε όλοι να απευθυνθούμε στο 14545 για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις από κινητό ή σταθερό ώστε να βοηθήσουμε να μην λείψει το χαμόγελο από τα χείλη κάποιων παιδιών.

Αλλιώς, απλά, στέλνουμε τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ στο 54020. Το τηλεφώνημα χρεώνεται €2,46 από κινητό και €2,28 από σταθερό. Όποιος θέλει μπορεί να καλέσει 2-3 φορές, η έστω και μια. Όλα βοηθούν.


Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω, στο σχετικό δελτίο τύπου από το Χαμόγελο του Παιδιού, που μου στάλθηκε με e-mail. Περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν ερωτήσεις, στη σελίδα του Χαμόγελου στο Facebook, εδώ.


Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρουσιάστηκε το αδιέξοδο που σήμερα βιώνει ο Οργανισμός αλλά και τα παιδιά και οι οικογένειες στην Ελλάδα.Ο πρόεδρος του Οργανισμού, κος Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε:«Σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με μηδενική ρευστότητα, μηδενικά έσοδα, βρίσκεται σε οικονομική ασφυξία ενώ παράλληλα τα αιτήματα για βοήθεια που λαμβάνουμε αυξάνονται ραγδαία!Αγωνιούμε για το αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά που μέχρι σήμερα στηρίζαμε αλλά και στα παιδιά, που σήμερα μας έχουν ανάγκη.Καλούμαστε να διαχειριστούμε την περικοπή δράσεων, υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού. Σήμερα, σε μια Ελλάδα που καταρρέει, καταρρέει και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».Το πρώτο εξάμηνο του 2015 με υπεράνθρωπη προσπάθεια καταφέραμε να στηρίξουμε 60.804 παιδιά και τις οικογένειές τους μέσα από το σύνολο των δράσεών μας πανελλαδικά, σε σχέση με τα 82.802 για ολόκληρο το 2014. Σήμερα είμαστε εδώ, αλλά δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα.Η πιθανή περικοπή των δράσεων θα έχει τραγικές επιπτώσεις για τα παιδιά και τις οικογένειες στην Ελλάδα. Οι υπηρεσίες που παρέχει πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι περισσότερο από ποτέ πολύτιμες και απαραίτητες και δεν μπορούν να αναπληρωθούν: Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, το Amber Alert Hellas, η Γραμμή SOS 1056 και τόσες άλλες παρέχουν μέχρι σήμερα ένα δίκτυ προστασίας για τα παιδιά.Οι μέχρι σήμερα υποστηρικτές μας, χρειάζονται σήμερα υποστήριξη και ευχόμαστε να καταφέρουμε να είμαστε δίπλα τους!Παρακολουθήστε ενδεικτικά κάποια σχετικά ρεπορτάζ σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ:

Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, την συνολική παρουσίασή τους καθώς και το νέο τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα, μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ.Βιντεοσκοπημένο υλικό (επαγγελματική λήψη) με τις δηλώσεις του προέδρου κου Κώστα Γιαννόπουλου μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.